You are here

Berkeley Insurance - Leicester

Brief: 

To accommodate a low cost solution that included build and electrical installations, to a number of offices at this well-established UK Insurer set in the historic Leicestershire Police HQ’s building, near Leicester City Centre.

Solution: 

Before this project could start a site survey was carried out. A discussion was also had on how the work could be accommodated with a structure that could ensure the work was completed over a single weekend, a short time frame which was achieved.

The task was to remove old partitioned walls to open out the existing office areas, accommodate the necessary changes to the electrical sockets and data points ensuring enough power outlets and data were available for the staff working in these areas.

Upon completion all office areas were decorated to the desired design brief and a high end finish that was required by the client.

Outcome: 

The client now has a unique, fresh looking office which offers an open plan office space which include larger areas to accommodate staff requirements.